Eden, Crisan

Sejur privat in Delta Dunarii, la Crisan – 4**** – pachet complet2

Sejur privat de 4**** in Delta Dunarii, la Pensiunea Eden din Crisan. Un sejur special in Delta Dunarii, ce include toate elementele unei vacante dedicate celor ce-si doresc sa traiasca la un nivel de 4 ****, in Eden!

Aveti incluse transferul – excursie de la Tulcea la Crisan, Delta Dunarii, pe un traseu turistic deosebit de frumos, cazare in Pensiunea Eden din Crisan cu toate mesele incluse si zile pline de excursii cu barca in Delta Dunarii, in diverse locatii. Programele pot fi: excursii de o zi pe lacurile din jurul satului Crisan, o zi lacurile de nord Matita, Merhei, Babina, Bogdaproste, Trei Iezere si o zi pe lacurile de sud Iacub, Lacul cu Lebede, Onofrei, Gorgova, Gorgostel, Potcoava, in doua etape pe zi, de cate cca 4 ore fiecare,  o zi de excursie la Padurea Letea, adica o excursie mixta, atat pe apa cat si pe uscat, o zi la Sulina cu o pauza pentru plaja si baie in Marea Neagra, o zi poate fi o vizita pe lacurile din zona Uzlina, Lacul Isac, Lacul Uzlina, Isaccel, Durnaleapca etc, o zi poate fi excursie la Sfantu Gheorghe, de asemenea o excursie de o zi intreaga, cu masa de pranz in satul Sf Gheorghe. De asemenea, puteti alege o zi de tura cu caiace sau canoe, alaturi de un instructor foarte bine antrenat. Tot programul este asistat si condus de unul din ghizii FotoDelta, echipa de ghizi cu cea mai buna reputatie din Delta Dunarii

* Trebuie mentionat ca Pensiunea Eden, operata de Touring Delta este cea care a creat bunul renume al brandului EDEN in Crisan, Delta Dunarii si NU are nici o legatura cu mai nou infiintata agentie Eden Travel care opereaza o cu totul alta pensiune.

Cazarea in Delta Dunarii, satul Crisan

Se face in Pensiunea Eden, in conditii de 4****. Este o pensiune cu mare traditie in aceasta zona, cu o reputatie foarte buna, ce ofera servicii de cea mai buna calitate.

Prezentarea locatiei:

Pensiunea EDEN este situata in Crisan, localitate in care se desfasoara, cel mai adesea, majoritatea escapadelor in Delta Dunarii.

Pensiunea EDEN dispune de 10 camere si 2 apartamente cu 24 locuri de cazare. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, baie cu cabina de dus si uscator de par, televizor, cablu TV, telefon, frigider.

Pensiunea este echipata cu centrala termica ce asigura apa calda permanenta si incalzire centrala pe timpul perioadelor friguroase. Pensiunea dispune de bar, restaurant si terasa cu o capacitate de 60 de locuri, unde se pot servi diferite specialitati din peste, dar si preparate traditionale.

Pensiuni Delta Dunarii – Daca va aflati in cautarea locului perfect in care sa va petreceti concediile si vacantele, pensiunea Eden din Delta Dunarii este gata sa va ofere un sejur de neuitat in Delta Dunarii

Bucataria este unul din punctele forte ale acestei pensiuni, celebrele mese traditionale din peste, mistret sau alte preparate au ajutat la construirea bunului renume de care se bucura pensiunea Eden.

Mesele oferite la acest program sunt calculate pentru meniul zilei. Comenzile separate fata de acest meniu se vor achita conform listei de preturi a pensiunii.

Barca pentru excursii si transferuri in Delta Dunarii

Excursiile si transferurile se fac cu o barca deschisa, foarte sigura, stabila, dotata cu banchete cu spatare si perne din materiale de foarte buna calitate, banchetele sunt asezate transversal pe barca astfel incat toti turistii stau cu fata la sensul de mers iar vizibilitatea nu este impiedicata de nimic. In barca avem lazi frigorifce pentru bauturi.

Benzina pentru excursiile in Delta Dunarii, atat pentru barca precum si pentru masina cu care veti vizita Padurea Letea este inclusa in pret. Nu veti avea alte surprize la fata locului.

Excursiile si transferurile / excursii in Delta Dunarii

Nu facem excursii in viteza.  Mergem incet pentru a va oferi posibilitatea de a observa tot ceea ce se intampla in jurul vostru, sa puteti fotografia in voie si sa intelegeti locurile prin care trecem, sa va bucurati de ele. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 10 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci.

Ce vedem

Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii. Ghidul va va explica tot ceea ce intalnim, diferentele dintre diversele habitate si tipuri de ecosisteme prin care trecem, ce pasari si animale vedem si de ce sunt acestea atat de importante pentru natura.

Excursiile pe lacuri – Dureaza o zi (doua iesiri de cate cca 4 ore sau de o zi intreaga, dupa preferintele voastre).Vom vizita diverse tipuri de lacuri, in functie de nivelul apelor Dunarii. Ghidul va va ajuta sa intelegeti asemanarile si diferentele dintre acestea.

Include barca adaptata numarului de persoane din grup, ghid, benzina pentru aceasta excursie.

Excursia la Letea – Dureaza cca 6 ore, drumul pana la Letea este foarte frumos, mergem pe canale frumoase si pe Dunarea Veche. In satul Letea, un sat foarte frumos, cu multe case traditionale din lemn, chirpici si stuf, vopsite in traditionalele culori verde, albastru si alb, lasam barca si luam o masina de safari pentru excursia in Padurea Letea, cea mai Nordica padure subtropicala din Europa. Vom vedea singura padure de stejar din lume crescuta pe un grind maritim (sarat), liane, o flora subtropicala ce nu poate fi intalnita altundeva in Romania precum si celebrii cai salbatici si salbaticiti.

La intoarcerea de la padure mergem putin pe jos prin sat sa vedem / fotografiem casele traditionale ce inca mai rezista in acest colt uitat de lume.

Include: barca adaptata numarului de persoane din grup, masina de safari, ghid, combustibil atat pentru barca cat si pentru masina.

Excursia la Sulina – Dureaza o zi, drumul pana la Sulina se face pe Dunare, pe bratul Sulina. Mergem pe apa in jur de o ora, o ora si jumatate si oprim in portul turistic din oras. De acolo mergem putin pe jos sa vedem bisericile, apoi catedrala, Palatul AFDJ si Farul. De la Far luam microbuzul pana la Plaja Sulina si ne rasfatam cu o baie in Mare apoi cu un pranz pe malul Marii.

PS: Optional puteti vizita Cimitirul din Sulina dar acest lucru NU este obligatoriu deoarece vara este foarte cald si este posibil sa nu reziste toti membrii grupului la o plimbare in miezul zilei prin arsita din Cimitir.

Include: barca adaptata numarului de persoane din grup,  ghid, combustibil pentru barca si transportul cu microbuzul public pana la Plaja si retur, taxa de vizitare a Farului.

Excursia la Sfantu Gheorghe – Este tot o excursie de o zi, mergem pana la Sfantu cu barca, pe un traseu foarte frumos, Canalul Caraorma, Lacul Puiu, Lacul Erenciuc, rezervatia Arinisul Erenciuc, bratul Sf Gheorghe. Vizitam satul Sf Gheorghe, mancam masa de pranz intr-o gospodarie locala foarte frumoasa si curata apoi ne intoarcem pe un traseu diferit, pe Garla Imputita, canal paralel cu tarmul marii pana aproape de orasul Sulina iar de acolo pe Dunare pana la Crisan.

Include barca adaptata numarului de persoane din grup, ghid, benzina pentru aceasta excursie.

Tura cu caiace sau canoe – Dureaza o zi, in doua etape de cate 4 ore, totul se va desfasura in jurul satului Crisan, pe canale mici si linistite, ferite pe cat posibil de circulatia barcilor, alaturi de un instructor foarte priceput.

Ghidul pentru excursii in Delta Dunarii

GHIDUL care va conduce barca este un foarte bun cunoscator al acestor locuri, al pasarilor si naturii din Delta Dunarii, un om foarte pasionat de Delta Dunarii. O excursie cu un ghid bun in Delta Dunarii reprezinta un serviciu pe care extrem de putini il pot presta la modul calitativ pe care il facem noi.

O propunere de program arata asa (exemplu de program de 7 zile / 6 nopti):

Ziua 1La ora 17:00 va asteptam la punctul de intalnire din Tulcea si va conducem la Crisan. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr 1 (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche – Sat Crisan. Seara aveti pregatita o masa pescareasca traditionala (daca exista in grup persoane care nu mananca peste va rog sa anuntati acest lucru la rezervare).

*La punctul de imbarcare din Tulcea puteti lasa masinile in parcare pazita, costul fiind de 10 lei/zi/masina (acest cost nu este inclus in pretul pachetului).

Zilele 2-6 –  De dimineata, dupa mic dejun, plecam in excursie. Putem alege intre o singura excursie, cu plecare dimineata si intoarcerea seara, cu masa de pranz la pachet sau putem face 2 excursii, una la rasarit si una la apus, de cate cca 4 ore fiecare. Acest lucru este foarte recomandat in perioadele foarte calde. In cazul excursiei din 2 parti masa de pranz va fi tot la pensiune si va puteti odihni putin cat este soarele sus si arde foarte tare.

La excursia de la Padurea Letea avem masa de pranz la pachet.

Daca va treziti de dimineata, putem face aceasta excursie la rasaritul soarelui, nu este nimic mai frumos decat o excursie cu barca prin aburii diminetii si lumina calda a rasaritului de soare, intr-o lume fantastica, plina de viata si miscare.

Ziua 7 – Mic dejun la ora 9:00 iar la 10:00 pornim spre Tulcea, tot pe traseul turistic pe care am venit. In jur de ora 13:00 debarcam la Tulcea si ne luam “La revedere’.

Pretul acestui program este de:

Nr pers

4z/3n

5z/4n

6z/5n

7z/6n

1

4,840

6,290

7,990

9,680

2-3

2,390

3,340

4,115

5,085

4-5

1,570

2,155

2,690

3,195

6-7

1,365

1,840

2,275

2,710

8-9

1,335

1,790

2,230

2,615

10-11

1,260

1,695

2,060

2,470

12-13

1,210

1,600

1,985

2,375

14-15

1,165

1,550

1,940

2,325

+16

1,115

1,500

1,890

2,275

SINGLE +

390

510

630

775

Pretul este in LEI (RON), per persoana si include TVA.

Pretul include:

 • Cazare la pensiunea Eden din Crisan, 4****, in camera duble, pentru numarul de nopti ales
 • Mesele (intrarea cu cina in prima zi si iesirea cu mic dejun in utlima zi)
 • Excursiile in Delta Dunarii, aveti mai sus descrierile si detaliile. Intotdeauna prima si ultima zi sunt dedicate transferurilor, restul zilelor sunt de activitati.
 • Transfer cu barca Tulcea – Crisan si retur
 • Taxele ARBDD de vizitare a rezervatiei Delta Dunarii

Optionale:

 • Supliment single, conform tabelului

Pretul NU include:

 • Bauturile de la barul pensiunii
 • Alte servicii sau produse nespecificate in program

Politica pentru copii:

 • Copiii pana in 6 ani – platesc 25% din pretul sejurului (vor locui in aceasi camera cu parintii)
 • Copiii intre 6 si 12 ani – platesc 50% din pretul sejurului (vor locui in aceasi camera cu parintii)
 • Peste 12 ani, copiii se incadreaza la adulti
 • Copiii care stau in aceasi camera cu parintii nu se calculeaza in numarul total de persoane din grup.
 • Raspunderea supravegherii copiilor pe durata transferurilor cu barca si a excursiilor revine exclusiv parintilor.
 • Toti copiii vor purta obligatoriu veste de salvare atata timp cat se afla in barca.

Grupuri:

 

Sejur privat inseamna ca dedicam acest sejur 100% grupului dvs, veti avea barca si ghid doar pentru dvs. Veti putea sa va ajustati programul dupa dorinta, atat orele de plecare/sosire cat si orice alte elemente ale sejururlui pot fi alese dupa cum doriti.

NU ne intereseaza sa unim mai multi oameni pentru a obtine un pret mai mic/persoana ci doar sa oferim calitatea maxima fiecarui client in parte. Pretul/persoana din tabelul de mai sus se refera la numarul de persoane din grupul dvs. Daca doriti un pret mai bun va rugam sa consultati oferta de grup pentru acelasi sejur.

VEZI DISPONIBILITATE

 

 

 

 

Comments are closed.