Iunie,Iulie,August

Excursie de o zi in Delta Dunarii cu salupa Elfi – VARA 2015CAM01014

Inscrie-te pana la 28 februarie 2015 la acest program si beneficiaza de pachetele de bonusuri: pachet de suveniruri si inchiriere binoclu. Total valoare = 70 lei

ai 2

Inscrie-te pana la 31 MARTIE 2015 si beneficiaza de unul dintre pachetele de BONUSURI DDD! Total valoare = 50 lei

ai 1

Vezi detalii bonusuri

Excursie de o zi in Delta Dunarii, cu o salupa foarte sigura, de fabricatie englezeasca (Shetland 640) intr-un confort deosebit. Salupa este dotata cu canapele, cabina, toaleta, bucatarie, frigider, prelata de mars plianta si umbrar. Poate cel mai important aspect al acestei excursii este faptul ca totul se petrece intr-un grup FOARTE restrans, luam maxim 6 persoane la bord!

Excursia in Delta Dunarii organizata de noi este pe traseul Tulcea – Mila23, pe un itinerar turistic foarte frumos. Este vorba de programul [Descopera Delta Dunarii intr-o zi!], un program UNIC, realizat de noi.

In functie de conditiile meteo, puteti sta in prova (fata) barcii, la soare, de aici aveti o vizibilitate foarte buna asupra intregului traseu sau in careul exterior din pupa (spatele barcii) unde sunteti protejati de vant sau curent. In cazul in care soarele este prea puternic, putem ridica parasolararul mobil al barcii si asiguram o zona de umbra. Daca vi se face frig sau doriti sa va relaxati, in cabina exista doua canapele numai bune pentru o plimbare leganata de valuri.

Este o barca exceptionala in zilele insorite de vara! Veti aprecia confortul parasolarului si al frigiderului care tine apa si berea rece toata ziua.

Plecarea este la ora 10:30 de la debarcaderul de laPort Aval – Tulcea (click pe link pentru detalii). Va ducem pe un traseu foarte frumos, traseul turisitic nr 1, ce porneste din Tulcea si la 15 minute de la plecare deja intram pe un canal pe care incepem sa vedem pasari si flora Deltaica, canalul 36. Coboram pana la intersectia cu Garla Sireasa, mergem pe Sireasa, apoi pe Sontea pana la intersectia cu canalul Olguta, strabatem si Olguta si iesim in Dunarea Veche, langa satul Mila23. Este o excursie in care incercam sa va aratam cat mai mult din ceea ce inseamna Delta Dunarii, trecem prin diferite zone si habitate naturale in care puteti vedea pasari si flora Deltei Dunarii. Sunt zone bogate in pelicani, cormorani, ibisi, lisite, diferite rate, gaste, pasari de tarm etc.

Grupuri pentru VARA 2015:

Data

Luna / Numar de locuri disponibile

Iunie

Iulie

August

Pana la 1 iunie: Oferta de PRIMAVARA

1

6

6

6

2

6

6

6

3

6

6

6

4

6

6

6

5

6

6

6

6

6

6

6

7

6

6

6

8

6

6

6

9

6

6

6

10

6

6

6

11

6

6

6

12

6

6

6

13

6

6

6

14

6

6

6

15

6

6

6

14

6

6

6

17

6

6

6

18

6

6

6

19

6

6

6

20

6

6

6

21

6

6

6

22

6

6

6

23

6

6

6

24

6

6

6

25

6

6

6

26

6

6

6

27

6

6

6

28

6

6

6

29

6

6

6

30

6

6

6

31

6

6

Dupa 31 august: Oferta de TOAMNA

Pretul excursiei este de:

400 lei/persoana

Pretul este per persoana si este exprimat in LEI (RON).

Pretul include:

  • Barca
  • Combustibil (pentru traseul descris mai sus, traseul poate fi modificat cu achitarea diferentei de combustibil).
  • Capitan
  • Masa de pranz la pensiune de 3* in Mila23

Optional:

Detalii excursie de o zi (10-11 ore) in Delta Dunarii – Tulcea – Mila 23

Excursia  [Descopera Delta Dunarii intr-o zi!]

Practic, in aceasta excursie de o zi aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume.

Traseul este suficient de lung pentru a vedea mai multe feluri de biotopuri naturale, canale si lacuri naturale ale Deltei Dunarii. Atat turul cat si returul se fac pe traseul turistic nr 1, NU pe Dunare!

Traseul propus de noi este include o mare varietate de biotopuri naturale, in care veti vedea o cat mai mare parte a faunei Deltei Dunarii. Plecarea se face din Tulcea, coboram pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in cca 15 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna deltaica (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre inundatiile pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni, lebede, lisite, rate, gaste, lopatari, sitari de mal, ibisi si chiar pelicani.

Strabatem apoi lacul Fortuna (Furtuna) unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunarii, un lac deosebit de frumos si bogat in fauna. In cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit. Ghidul este cel care decide daca traverseaza sau nu lacul.

Urmeaza canalul Olguta si ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii. Durata acestui traseu este de cca 4 ore. La Mila 23 putem vizita satul, stam de vorba cu localnicii, mancam un pranz traditional pescaresc la o pensiune foarte frumoasa de 3***. Dupa masa de pranz pornim pe drumul de intoarcere, in mare pe acelasi traseu ca la venire dar va asigur ca in sens invers totul arata complet diferit, nici nu veti mai recunoaste locurile prin care am trecut. Durata drumului de intoarcere este tot de cca 4 ore.

Masa de pranz:

Masa de pranz este asigurata la o pensiune de 3* din Mila 23. Aici se gateste zilnic peste proaspat, in stilul traditional lipovenesc. In cazul in care nu doriti meniu de peste va rugam anuntati acest lucru la rezervare. La fata locului NU puteti comanda altceva pentru ca NU este timp pentru preparare. Gazdele nu au decat peste in stare proaspata, restul carnurilor fiind puternic congelate.

Masa de pranz este formata din felul I (ciorba), felul II (un fel de peste). La masa aveti asigurata apa dar nu si alte bauturi.

Masa este oferita in sistem meniu de pensiune, adica se serveste acelasi lucru pentru toata lumea, NU se comanda individual.

Salupa Elfi:

Salupa Elfi este o barca foarte comoda si stabila, lenta si ecologica. Aveti la dispozitie un careu exterior cu canapele, toaleta, frigider pentru bauturi (nu sunt incluse in pret), cabina. Salupa este foarte curata si este folosita numai pentru turism.

Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Salupa Elfi merge cu o viteza medie de aprox 12 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa.

Echipament personal necesar:

  • Jacheta de vant/ploaie
  • Palarie de soare
  • Pantaloni lungi
  • Solutii anti tantari (insecte)
  • Crema de plaja

VEZI DISPONIBILITATE

 

Comments are closed.